Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мільйонер Ярославський не піде шляхом Ахметова, тому що там нецікаво

П'ятниця, 9 грудня 2005, 21:27


Український мільйонер Олександр Ярославський не піде на парламентські вибори кандидатом у депутати.

"Я не буду балотуватися в парламент. Я для себе життєві пріоритети визначив: буду займатися тим, чим хочу займатися й умію", - сказав Ярославський в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"Важливим, хоча й не головним поштовхом для мене послужив продаж 51% акцій Укрсиббанку одній з найбільших фінансових груп світу (BNP Paribas)", - сказав Ярославський.

За його словами, ця угода підтвердила прозорість їхнього бізнесу. Крім того, за словами Ярославського, після приходу інвестора в банк у нього "просто не буде часу" відвідувати парламент.

"Я, не секрет, особливо й не ходив на парламентські засідання, але все одно, коли щось у тебе є, ти повинен якусь увагу цьому приділяти. Що б це не було, нехай навіть просто машина в гаражі, якою ти не користуєшся. Адже все одно вона періодично попадає тобі на очі й займає твою увагу", - сказав він.

"За чотири роки перебування у Верховній Раді парламентська діяльність мене не захопила, і я нею всерйоз не займаюся. Сидіти на чужому місці в парламенті, носити або претендувати на звання народного депутата, знаючи, що ти йому не відповідаєш, для мене, припустимо, не зовсім зручно".

"Хочете - вірте, а хочете - ні, але я жодного разу в житті нікуди не подзвонив, назвавшись: "Здрастуйте, я - народний депутат Ярославський".

За його словами, поспілкувавшись останнім часом з багатьма іноземними банкірами, він побачив, що в цих людей інші пріоритети: вони не розглядають категорії доторканість або недоторканність. "Для них головне – законність або незаконність", - пояснив банкір.

Він додав, що в депутати не підуть і його партнер Ернест Галієв, а також молодший брат Олексій Ярославський.

Як відомо, раніше вважалося, що Ярославський піде в парламент за списком Блоку Володимира Литвина.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування