Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров взяв всю відповідальність на себе і приготувався до прокльонів

Четвер, 2 лютого 2006, 15:50

Прем'єр Юрій Єхануров взяв на себе всю відповідальність за угоду зі створення спільного підприємства, яке буде займатися постачаннями російського і туркменського газу в Україну.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання студентів Києво-Могилянської академії в четвер, повідомляє Ліга.

"Останній підпис я поставив свій, я взяв на себе зараз відповідальність за те, що після обіду буде оголошено", - підкреслив він.

За словами Єханурова, не має значення, подобається це комусь чи ні, не має значення його майбутня політична кар'єра.

"Має значення те, що завтра ви прийдете додому і буде тепло, а потім, улітку, ви можете проклинати мене скільки завгодно. А взимку, може, згадаєте добрим словом", - сказав він.

Єхануров також сказав, що, на відміну від попередніх керівників, надає перевагу працювати зранку.

"На відміну від попередніх керівників, які по ночах працювали, мені легше зранку", - сказав він.

При цьому прем'єр повідомив, що в четвер зранку він написав такі слова: "В основі цього документу (стратегії розвитку України) лежить українська мрія. Мрія про те, що завдяки своєму високоосвіченому, із древньою культурою народу, гарному географічному розташуванню країни, гарній інфраструктурі Україна повинна бути серед світових лідерів і для початку ввійти в золотий мільярд".

За словами прем'єра, цим документом уряд декларує свій погляд на довгострокову стратегію розвитку економіки країни і її пріоритетів.

"Наступним кроком повинна бути розроблена адекватна система управління країни, що буде забезпечувати досягнення цілей стратегії розвитку України", - сказав він.

На думку Єханурова, і парламенту, і уряду необхідно об'єднатися навколо президента країни. "Рік тому ми обрали президента, і тепер потрібно зробити другий крок до демократії", - підкреслив прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування