Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко не поведе у владу ставленика Медведчука

Субота, 4 лютого 2006, 13:39

Ернест Нусер не буде балотуватися до Мукачівської міської ради за списками партії "Реформи і порядок", як планувалося раніше.

Про це говориться в повідомленні заступника голови ПРП Володимира Філенка, поширеному в суботу прес-службою партії.

"На сьогодні проблему знято – Нусер не буде балотуватися до Мукачівської міської ради за списками Партії "Реформи і Порядок" і не буде подавати свої реєстраційні документи", - сказано в повідомленні.

Філенко зазначає, що ознайомившись зі Зверненням до Блоку "ПОРА-ПРП" з боку представників демократичних сил, поділяє тривогу з приводу появи у списках "помаранчевих" "одіозних фігур та вчорашніх опонентів".

НОВИНИ ТаблоID

"Мені прикро, що подібні проблеми між партнерами, які ведуть діалог про відновлення єдності "помаранчевих", з’ясовуються через засоби масової інформації", - підкреслив депутат.

"Бажаю бойовим побратимам бути такими ж послідовними в боротьбі за очищення виборчих списків НСНУ до рад всіх рівнів", - сказано в повідомленні.

"Рівною мірою, як і за очищення кадрового складу обласних і районних державних адміністрацій, до формування яких "Народний Союз Наша Україна" має безпосереднє відношення, і в одній з яких успішно трудиться згаданий Нусер", - додає Філенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування