Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За газ Янукович готовий платити незалежністю країни?

Понеділок, 6 лютого 2006, 19:41

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає створення ЄЕП єдиним способом вирішення газової кризи.

"Єдиний реальний шлях вирішення газової кризи – це створення Єдиного економічного простору й у його рамках вибудовування програми ефективної енергетичної політики", - передає слова Януковича його прес-служба.

За словами лідера Партії регіонів, такого висновку дійшли учасники переговорів керівників його партії і "Єдиної Росії".

НОВИНИ ТаблоID

Янукович переконаний, що в рамках ЄЕП буде пряма зацікавленість у тому, щоб партнери мали однакові умови для товаровиробників в Україні, Росії, Казахстану і Білорусії.

"Тоді не буде спроб демпінгувати і ставити наших товаровиробників у нерівні умови", - пише прес-служба.

За словами Януковича, принцип питання в тому, що "наші країни повинні мати єдину енергетичну політику". Він зазначив, що в цьому питанні Україна бачить свій інтерес у сфері газовій, нафтовій, електро- і атомної енергетики.

На думку лідера Партії регіонів, "тим самим відкривається величезний спектр питань, у яких ми можемо співпрацювати і використовувати переваги наших країн і, зокрема, України".

"Росія активно інтегрується в Європейський економічний простір і для України дуже важливо, щоб цей процес не йшов в обхід нашої держави", - заявив Янукович.

"З колегами з "Єдиної Росії", лідером цієї партії Борисом Гризловим, ми дійшли єдиної точки зору, що саме в рамках ЄЕП нам бачиться можливим розв'язання газової проблеми", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: