Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плачков готовий показати всі документи по РосУкрЕнерго, треба тільки гарно попросити

Вівторок, 7 лютого 2006, 19:35

"Нафтогаз України" і Мінпаливенерго передали пакет усіх газових угод з російським "Газпромом" і швейцарською РосУкрЕнерго президенту Віктору Ющенку, Кабміну і Раді національної безпеки й оборони.

Про це у вівторок повідомив міністр палива й енергетики Іван Плачков на прес-конференції в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми сьогодні підготували пакет документів, направлений у Кабінет міністрів, РНБО, секретаріат президента. Можу показати перелік цих документів, отут ніяких секретів немає", - сказав він.

НОВИНИ ТаблоID

Він уточнив, що усього таких документів 22, у тому числі сім, підписаних 4 січня 2006 року.

У той же час Плачков підкреслив, що документи будуть надаватися тільки у встановленому порядку, у тому числі і слідчій комісії Верховної Ради, створеній для розслідування діяльності "Нафтогаз України".

"Ми - законослухняні люди. Підписані документи надаються відповідно до порядку. Буде запит Верховної Ради - ми направимо, але все буде у встановленому порядку", - сказав він.

"Тому що є умови конфіденційності, необхідна відповідальність людей, що мають право знайомитися з документами. Щоб вони не поширювалися там, де не треба", - підкреслив міністр.

Раніше повідомлялося, що 4 січня 2006 року в Москві крім тристоронньої угоди про врегулювання відносин у газовій галузі з ВАТ "Газпром" і RosUkrEnergo, про яку офіційно повідомляли сторони, "Нафтогаз України" підписав з цими компаніями ще шість угод.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування