Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний розповів, куди він подіне 140 мільйонів

Четвер, 9 лютого 2006, 09:38

Виборча кампанія Блоку "Наша Україна" обійдеться приблизно у 120-140 мільйонів гривень.

Про це сказав керівник виборчої кампанії Блоку Роман Безсмертний в інтерв'ю газеті "Дело".

"Ми поставили задачу, щоб кошти в нас витрачалася відкрито, за безготівковим розрахунком, в той час, як "чорна" складова має місце в більшості політичних партій. Я думаю, що ми вкладемося десь у 120-140 млн. грн.", - сказав він.

НОВИНИ ТаблоID

За словами Безсмертного, у передвиборчій кампанії "Нашої України" по всій країні буде задіяно близько півмільйона людей, "починаючи від штабів і закінчуючи членами дільничних комісій, спостерігачами і системою "безпеки останнього дня".

"Можливо, і десь у межах 320-340 тис. осіб справимося", - додав він.

На питання, чи має намір партія залучати іноземних політтехнологів у свою кампанію, Безсмертний відповів, що у "Нашої України" "вистачить своїх висококласних професіоналів". "Тому можемо спокійно обійтися і без сторонньої допомоги", - сказав він.

Безсмертний також відзначив, що представники "Нашої України" не зацікавлені у використанні адміністративного ресурсу на виборах.

За його словами, передвиборча кампанія Блоку ведеться "не з секретаріату президента і не з парламенту, а винятково зі штабу".

"Усі рішення ухвалюються тут, а виконавча влада і навіть президент в основному довідуються про ці рішення зі ЗМІ. Причому це кажуть як гласно, так і негласно", - сказав Безсмертний.

За його словами, задача "Нашої України" на цих виборах – "створити організаційну альтернативу режиму синіх".

"Говорити сьогодні, як у рекламі Віктора Януковича: "Ми дамо, дамо, дамо", - ми не можемо. Так навчіться, добродії, труби зварювати, щоб люди не замерзали, а потім будете розповідати, що ви здатні зробити для всієї країни!", - сказав керівник кампанії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: