Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" назвала людину Литвина брехуном

Четвер, 9 лютого 2006, 17:50

Блок “Наша Україна” подав скаргу до ЦВК на кандидата у депутати від Народного блоку Литвина Сергія Ратушняка за поширення неправдивої інформації щодо нібито укладення таємної угоди між "Нашою Україною" та Партією регіонів.

“Це не достовірна інформація, а, говорячи мовою пересічного виборця, просто брехня, яка негативно впливає на репутацію Блоку “Наша Україна”, – заявив перший заступник керівника виборчого штабу “Нашої України” Роман Зварич, повідомляє прес-служба Блоку.

НОВИНИ ТаблоID

За його словами, представники “Нашої України” неодноразово заявляли про неможливість співпраці з Партією регіонів "внаслідок глибинних ідеологічних розбіжностей”.

Зварич також зазначив, що Ратушняк "свідомо поширив неправдиву інформацію".

"Я думаю, невипадково це було зроблено саме у розпал переговорного процесу про відновлення коаліції з помаранчевими силами. Ймовірно, дехто зацікавлений у зриві переговорів”, - сказав він.

За словами Зварича, представники Блоку вимагають визнати дії Ратушняка неправомірними і оголосити йому попередження, оприлюднивши його також у засобах масової інформації.

Як відомо, раніше Ратушняк стверджував, що між "Нашою Україною" і Партією регіонів існують домовленості стосовно розподілу посад після завершення парламентських виборів та стосовно мораторію на припинення політреформи і зупинки переслідування осіб, причетних до фальсифікації під час президентських виборів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування