Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блок Тимошенко звинуватив ворогів у "підрахуйстві"

Четвер, 9 лютого 2006, 18:16

Блок Юлії Тимошенко засуджує маніпуляції соціологічними даними та соціологічну війну, розпочату іншими політичними силами.

Про це заявила прес-служба БЮТ.

"Протягом останніх тижнів з подачі окремих учасників виборчого процесу та найнятих ними соціологічних центрів в Україні розгорнута справжня війна фальшивих передвиборчих рейтингів, що дискредитує соціологію як науку", - говориться у повідомленні.

НОВИНИ ТаблоID

На думку БЮТ, потрібно терміново "припинити соціологічне "підрахуйство"".

"Соціологічна спільнота країни має негайно вжити всіх необхідних заходів для самовпорядкування та очищення від фальсифікаторів та маніпуляторів, які за гроші підправляють рейтинги в інтересах певних політичних сил, або і взагалі заміряють рейтинги хіба що пальцем", - зазначає прес-служба БЮТ.

Блок Тимошенко також заявляє, що "соціологічні маніпуляції не завадять переможній ході БЮТ на парламентських виборах, які по суті є всенародними виборами прем‘єр-міністра".

Як відомо, останні соцдослідження не давали блоку Тимошенко більше 13% (КМІС - 10,4%, центр Разумкова - 13,7%, Інмайнд - 13,3% Інститутом соціальної і політичної психології АПН України - 14,7%, Соціс - 12,82%). Деякі з них вказували на падіння рейтингу Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування