Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко наказав вирішити до квітня головний київський скандал

П'ятниця, 3 березня 2006, 18:22

Президент Віктор Ющенко доручив Київській міській державній адміністрації протягом місяця вирішити проблеми забезпечення житлом інвесторів, які постраждали від квартирної афери, пов'язаної з будівельною компанією "Еліта-центр".

Про це сказано в указі №185/2006 від 3 березня, текст якого мають Українські Новини.

Київміськадміністрація повинна разом з комітетом інвесторів із числа потерпілих створити робочу групу, яка буде працювати до одержання ними житла.
Адміністрація повинна залучити до будівництва ті компанії, які мають не менш як 5 років досвіду роботи в сфері будівництва житла.

Ющенко також доручив Київміськадміністрації оперативно вирішити проблеми, пов'язані з виділенням землі на будівництва житла для цих інвесторів.

Як повідомляло агентство, Київська міська рада передала комунальному підприємству "Київське інвестиційне агентство" 19 земельних ділянок під будівництво житла для потерпілих від квартирної афери, пов'язаної з "Еліта-центр".

Компанії, які вклали гроші в будівництво "Еліта-центр", оцінюють свої втрати в результаті шахрайства в суму, що перевищує 10 млн. доларів, при цьому загальні збитки інвесторів, за даними міліції, - близько 400 млн. гривень.

Міліція Києва 14 лютого затримала генерального директора "Еліти-центр" Ігоря Циганка за підозрою в шахрайстві з житлом.
За прогнозами міліції, у результаті афери постраждало близько 1,5 тис. чоловік.

Про шахрайство стало відомо на початку лютого, коли комітет інвесторів інвестиційно-будівної групи "Еліта-центр" заявив про розкрадання керівництвом компанії більш як 100 млн. доларів, інвестованих у будівництво житла "Еліта-центр"

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування