Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У штабі Тимошенко забороняють Єханурову мріяти

Четвер, 9 березня 2006, 12:19

Блок Юлії Тимошенко наполягає на тому, що кандидатуру прем'єр-міністра повинна висувати та політична сила, що набере більшість голосів на парламентських виборах.

Так Микола Томенко прокоментував упевненість прем'єра Юрія Єханурова в тому, що він залишиться прем'єр-міністром і після виборів, повідомляє Ліга.

"Якщо діти мають право на дитячі фантазії і на оприлюднення того, які вони подарунки хочуть одержати, то політики повинні мовчати", - заявив Томенко.

"Я думаю, що, може, Юрій Іванович (Єхануров) і президентом хоче стати, але про це потрібно мовчати і працювати потрібно більше для українського народу", - додав він.

За словами Томенка, хто стане прем'єр-міністром, повинні визначати вибори і виборці.

"Єдина формула: та політична сила, що набирає більше голосів, має більше моральних і політичних прав для того, щоб одержати посаду прем'єр-міністра", - додав він.

Томенко зазначив, що з даного питання в БЮТ є серйозні розбіжності з потенційними партнерами по коаліції, "які говорять про те, що потрібно домовитися і якусь сіру і непомітну людину, яка б нікому не заважала, призначити прем'єр-міністром".

Томенко впевнений, що це неповага до виборців.

Як відомо, раніше президент Віктор Ющенко заявив, що буде підтримувати кандидатуру Єханурова на пост прем'єр-міністра після парламентських виборів.

"Я Юрія Івановича буду підтримувати тому, що, на мій погляд, це компетентна людина, що робить зараз велику справу для України - без шуму, без скандалів, без криз, без піару", - заявив Ющенко.

"Ми маємо раціонального прем'єра. Я не говорю там про вічну категорію, але я думаю, що і він, і його уряд сьогодні заслуговують гарної, здорової компетентної і позитивної оцінки", - додав президент.

Сам Єхануров минулого тижня також висловив впевненість у тому, що залишиться на посаді прем'єра і після виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування