Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук "вигнав" Медведчука й Шуфрича з блоку

Субота, 1 квітня 2006, 17:52

Голова Координаційної ради опозиційного блоку "Не так" Леонід Кравчук закликає членів штабів блоку та всіх, "кому дороге майбутнє Української держави", активно влитися в процес боротьби за перерахування голосів виборців.

Про це йдеться у переданій УНІАН прес-службою блоку заяві Кравчука у зв’язку з грубими порушеннями виборчого процесу 26 березня.

На його переконання, політична еліта України має домогтися ухвалення Постанови Верховної Ради щодо перерахування голосів виборців на всіх виборчих дільницях держави.

За словами Кравчука, Координаційна рада виборчого блоку "Не так" висловила свою чітку позицію з приводу виборів 26 березня ц.р.

"Наші оцінки повністю співпадають з оцінками тих політичних сил, які підняли прапор боротьби за демократію в Україні", - наголосив він.

Що ж стосується позиції Нестора Шуфрича, оприлюдненої ним у п’ятницю в телепередачі "Свобода слова", то Кравчук просить її вважати приватною думкою, яка не може мати жодного впливу на практичні дії активістів блоку і виборців.

"Проігнорувавши узгоджену і оприлюднену офіційну позицію Координаційної Ради блоку "Не так", пан Шуфрич поставив себе фактично поза блоком", - заявив Кравчук, додавши, що тепер лише від нього (Шуфрича) залежить, чи зможе він з гідністю вийти із цієї ситуації.

У зв’язку з цим Кравчук також звернувся до всіх виборців України із закликом бути пильними, "не дозволяйте політичним аферистам маніпулювати вашою волею, бо тільки ви є справжнім джерелом влади. Робіть так, щоб ця влада знаходилась в достойних руках".

"Звертаюся також до тієї частини політичних активістів виборчого процесу, яка продала демократію, а значить, і майбутнє України за "30 серебряників", – зупиніться в своїх неправедних діях, бо Україна вам цього ніколи не простить", - йдеться у заяві Кравчука.

У "Свободі слова" Шуфрич заявив, що його блок визнає демократичність виборів-2006, приймає результати голосування і не збирається їх оскаржувати, а також вимагати перерахунку голосів.

Як відомо, ще один лідер блоку, голова СДПУ(о) Віктор Медведчук також вважає непотрібним перерахунок голосів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування