Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністру радять піти у відставку

П'ятниця, 7 квітня 2006, 13:56

Міністру фінансів Віктору Пинзенику після заяв про побоювання за стабільність бюджету слід було б піти у відставку, вважає голова політради Партії регіонів Микола Азаров.

"Якщо міністр фінансів і його перший заступник таке говорять, що повинна заявляти опозиція? Опозиції треба заявити про те, що у такому разі їм обом пора б іти у відставку", - сказав Азаров на прес-конференції у п’ятницю.

Він підкреслив, що саме нинішнє керівництво міністерства фінансів і уряд несуть відповідальність за бюджет 2006 року, оскільки саме вони його готували і подавали на розгляд парламенту.

Як відомо, раніше Пинзеник висловив занепокоєння результатами виконання державного бюджету в першому кварталі поточного року. Він зазначив, що на сьогоднішній день плани бюджетних надходжень у березні виконані на 77%.

Азаров також зазначив, що Партія регіонів хоче публічної полеміки щодо її концепції економічного розвитку країни

За його словами, Партія регіонів направила переможцям парламентських виборів концепцію, але у відповідь нічого не одержала.

Він також сказав, що політичні сили, які пройшли в парламент, відповідають, що не одержували жодних документів і не хочуть обговорювати концепцію Партії регіонів.

"Тому ми хотіли б, як це заведено в демократичному суспільстві, публічної полеміки", - сказав він.

Азаров сказав, що Партія регіонів була б готова обговорювати проекти інших політичних сил, але поки що не бачить у своїх потенційних партнерів жодних програм.

Він сказав, що існує програма президента "10 кроків назустріч людям", але практика показує, що, "незважаючи на спроби її реалізувати, проблеми в економіці наростають".

Азаров також констатував наявність суперечностей між "Нашою Україною", блоком Юлії Тимошенко й Соцпартією із приводу того, як будуть вирішуватися економічні проблеми.

УНІАН, Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: