Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В угоду про коаліцію Томенко "проштовхнув" свій "бебі-бум"

Четвер, 1 червня 2006, 12:52

У ході формування коаліції демократичних сил, Блок Юлії Тимошенко, "Наша Україна" і Соцпартія визначила регламент роботи парламентської більшості та значну частину програми майбутнього уряду.

Про це заявив заступник керівника фракції БЮТ Микола Томенко, повідомляє УНІАН з посиланням на його прес-службу.

"На сьогоднішній день в цілому опрацьовані основні засади внутрішньої та зовнішньої політики України, а також виписаний регламент роботи парламентської більшості та значна частина програми діяльності коаліції (програми майбутнього уряду)", - повідомив Томенко.

За його словами, позиція всіх учасників "коаліційної" робочої групи полягає у необхідності максимально прописати не лише загальні принципи, а й механізми реалізації завдань коаліційного уряду на 5 років, тобто на весь період діяльності нової Верховної Ради.

Томенко також звернув увагу на те, що в програмі діяльності коаліційного уряду найбільш детально будуть виписані економічна та соціальна складова.

Серед пріоритетів останньої коаліція визначила сімейну та демографічну політику.

"У зв’язку з чим, робоча група погодила необхідність ухвалення стратегії демографічного розвитку на 2006-2015 рр. та державної програми підтримки сім’ї у 2006-2010 роках. Також пропонується законодавчо запровадити допомогу при народженні другої дитини у розмірі 15 тис. грн., а третьої – 25 тис. грн..", - повідомив Томенко.

Крім цього, робоча група серед пріоритетів у цій сфері визначила посилення державної підтримки сімей, які усиновили дитину, шляхом виплат одноразової допомоги, а також щорічне збільшення видатків з держбюджету на фінансування житлового будівництва для молодих сімей та на обсяги кредитів, які надаються молодим сім’ям для придбання житла.

"Як член цієї робочої групи я переконаний: є всі підстави стверджувати, що за кілька днів будуть погоджені всі необхідні документи для створення коаліції демократичних сил", - зазначив Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: