Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму Кушнарьов, Шуфрич і Табачник перевіряють, чим харчуються мітингувальники

Четвер, 8 червня 2006, 11:09

До Криму прибула група депутатів від Партії регіонів у складі більш як 20 осіб на чолі з заступником лідера парламентської фракції цієї партії Євгеном Кушнарьовим.

Кушнарьов заявив журналістам в аеропорту Сімферополя, що основна мета візиту – "перш за все, сказати величезне спасибі людям за те, що стали на захист української Конституції, за те, що захищають суверенітет" України.

За його словами, депутати хочуть переконатися, що "влада не чинить жодних перешкод людям відстоювати свої права, і попередити, що якщо стосовно людей, які беруть участь у пікетах, будуть здійснені хоча б якісь дії з обмеження їхніх прав, не кажучи вже про силові дії, винні понесуть жорстоке покарання, і великі начальники рядовими міліціонерами не прикриються".

"Ми хочемо подивитися, чи є у людей можливість харчуватися, відпочивати, одержувати медичну допомогу у разі потреби", – сказав Кушнарьов.

До складу делегації, зокрема, увійшли депутати Валерій Горбаль, Святослав Піскун, Василь Кисельов, Віталій Хомутиннік, Борис Дейч, а також депутати Верховної Ради Криму Нестор Шуфрич і Дмитро Табачник.

Раніше джерело у Севастопольській міській раді повідомляло, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович відвідає Феодосію, де має намір особисто ознайомитися з ситуацією, що склалася в Криму.

УНІАН, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування