Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратника Тимошенко розстріляли з рушниці не через політику

Четвер, 8 червня 2006, 11:15

Міліція не вбачає політичних мотивів в убивстві депутата Ніжинської міськради, члена фракції БЮТ, глави бюджетної комісії Григорія Потильчака.

Про це повідомили "Інтерфакс-Україна" у департаменті зі зв'язків із громадськістю МВС.

У департаменті підкреслили, що основна версія вбивства - це боротьба за контроль над "Комунальним ринком" Ніжина (убитий був його директором), тобто розподіл сфер впливу на ринку.

У ніч на четвер о 2.30 Потильчак з вогнепальними пораненнями шиї і тулуба був знайдений на зупинці гроамдського транспорту в Ніжині. Від численних травм він помер у машині "швидкої допомоги" по дорозі в лікарню, повідомляють у департаменті.

Раніше БЮТ заявив, що вважає вбивство Потильчука замовленим.

За інформацією прес-служби БЮТ у четвер о 14.00 відбудеться сесія Ніжинської міськради, на якій фракція БЮТ буде ініціювати відставку мера.

За словами заступника голови Чернігівської облради Олега Обушного, вбивця стріляв у Потильчака з мисливської рушниці, коли той зайшов у під'їзд свого будинку.

Обушний також звернув увагу, що Потильчак виконував обов'язки директора ніжинського центрального ринку "Прогрес" і був кандидатом у мери Ніжина на виборах 26 березня.

За словами Обушного, 3 роки тому загинув директор цього ж ринку Юрій Лотарія - його кинули під потяг.

Голова Ніжинської райради Валерій Марченко повідомив, що 2 дні тому Потильчак передав в обласну прокуратуру пакет документів про незаконне створення мером Ніжина Михайлом Приходьком управління охорони здоров'я.

За фактом навмисного вбивства порушена кримінальна справа.

Українська правда, Обком з посиланням на Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування