Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дріжчаний поскаржився генпрокуратурі на радника Ющенка

Четвер, 8 червня 2006, 13:34

Голова СБУ Ігор Дріжчаний звернувся до Генпрокуратури з проханням перевірити факти, викладені в газеті "Україна молода", і дати їм правову оцінку.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Дріжчаний у відповідному листі зазначає, що автор публікації всупереч вимогам Закону "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні" використав неперевірені факти.

Цим самим "безпідставно звинуватив керівників Служби та окремих її співробітників у зраді інтересам держави, зловживанні службовим становищем, корупційних та інших протиправних діях".

"Дріжчаний готовий до розгляду результатів перевірки у будь-який передбачений законом спосіб, у тому числі на засіданні РНБОУ, членом якого він є як Голова СБУ", - повідомляє прес-служба.

Крім того, він надіслав листа редактору видання з вимогою спростувати поширені відомості та вибачитись перед згаданими у статті посадовими особами Служби безпеки України.

Як відомо, газета оприлюднила статтю, в якій стверджує, що Дріжчаний сприяє впливу Москви та "різних кланів", а саме Партії регіонів та СДПУ(о), зокрема Рината Ахметова та Віктора Медведчука, на діяльність СБУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування