Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу піти на компроміс заважає Тимошенко

Середа, 5 липня 2006, 09:05

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл стверджує, що досягненню компромісу між коаліцією і Партією регіонів фактично перешкоджає позиція лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

"На сьогоднішній день блокує ситуацію одна людина - Юлія Тимошенко. У нас немає зараз ніяких претензій до "Нашої Україні" і Соцпартії, і мені важко зрозуміти мотиви БЮТ, що фактично сьогодні зриває переговори", - сказав депутат в ефірі "5 каналу" у вівторок увечері.

"На жаль, мені здається, що все закінчиться розвалом усього. Юлії Володимирівні (Тимошенко) не доведеться завтра пити шампанське", - сказав він.

"Я не виключаю, що ми в однобічному порядку знімемо блокування парламенту - нехай роблять, що хочуть. Але ситуація по комітетах - це прямий виклик", - відзначив Чорновіл, обвинувативши Тимошенко в спробах узурпації влади навіть у рамках коаліції.

Він зокрема заявив, що партія пішла на поступки і відмовилася від низки своїх вимог, озвучених у розширеному ультиматумі - від посади першого віце-спікера, від виділення окремої квоти від Верховної Ради в Конституційному суді.

За словами члена фракції "Наша Україна" Юрія Артеменка, основною проблемою відсутності досягнення компромісу між коаліцією й опозицією є питання розподілу парламентських комітетів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: