Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВІНСЬКИЙ ЗВИНУВАТИВ ЮЩЕНКА І МОРОЗА У РОЗВАЛІ КОАЛІЦІЇ

Четвер, 6 липня 2006, 16:06

Член Соцпартії Йосип Вінський заявляє, що до можливого розвалу коаліції і до ситуації, що склалася в СПУ, причетний особисто президент Віктор Ющенко.

"Він (Ющенко) доклав зусиль до того, що зараз відбувається. Тому що не дав можливості сформувати коаліцію 26 березня. Перший винуватець – президент, другий - Мороз", - сказав Вінський на брифінгу у четвер.

Він також припустив, що тих соціалістів, які ухвалили рішення не голосувати за кандидатуру Петра Порошенка на посаду спікера, підкупили "регіонали".

"Ціна питання велика, але я не маю фактів, і нема в мене документів, які це підтверджують. Але ви самі скоро побачите, хто на чому їздить, хто в яких квартирах живе", - сказав Вінський.

Водночас він сподівається, що у СПУ більшість людей все ж таки залишились на позиції демократичної коаліції.

"Я сподіваюсь, що у складі політради у мене буде більшість. Стара гвардія залишилась на позиції партії", - сказав депутат.

"На позиціях партійних залишилися Вінський, Гармаш, Малиновський, Кузьменко, Цушко, Тарасов, Чмирь, Філіндаш, Мордовець... Я всіх не пам’ятаю", - перерахував Вінський.

Водночас він зазначив, що оприлюднить повний список прізвищ, які вирішили не голосувати за кандидатуру Порошенка найближчим часом. "Хай країна знає своїх героїв", - сказав соціаліст.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування