Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАРТІЯ МОРОЗА ПОГОДИЛАСЬ НА ШИРОКУ КОАЛІЦІЮ. ЇМ РОЗБИЛИ ЯЙЦЕ

П'ятниця, 7 липня 2006, 17:22

Політрада Соцпартії ухвалила рішення щодо створення широкої коаліції у парламенті.

"Політрада нашої партії у тривалій дискусії дала дозвіл на створення більш широкої коаліції з участю різних фракцій у парламенті", - зазначив лідер СПУ, голова Верховної Ради Олександр Мороз по завершенні засідання.

За його словами, "політичні заяви "Нашої України" та "Батьківщини" щодо припинення коаліції дають підстави юридично оформити цю обставину і ухвалювати рішення відповідно до ситуації, оскільки влада має бути створена в Україні".

За словами Мороза, зараз представники СПУ прямують на засідання фракції СПУ, де планують визначитися щодо цієї ініціативи.

На питання щодо кандидатури Віктора Януковича на посаду прем’єра Мороз зазначив, що це питання не обговорювалося.

До преси лідер СПУ вийшов у роздратованому настрої. За п'ять хвилин до того у такому самому настрої вийшов міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, відмовившись коментувати результати політради.

Весь час, поки тривало засідання, на сходах біля Будинку кіно, де воно проходило, лежало розбите куряче яйце. Представники охорони Соцпартії намагалися заборонити журналістам знімати його і фотографувати. Яйце прибрали перед виходом Мороза до преси.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування