Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович збирається порадувати Ющенка собою вже ввечері

П'ятниця, 7 липня 2006, 19:48

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович сподівається, що вже у п’ятницю ввечері голова Верховної Ради направить президенту подання про його призначення на посаду прем'єр-міністра.

Про це він заявив у коментарі журналістам.

Янукович також заявив, що готовий формувати уряд вже наступного тижня.

"Ми зацікавлені в тому, щоб організаційні рішення були прийняті якомога скоріше. Ми готові формувати уряд вже наступного тижня. Ми до цього давно готувалися", - зазначив він.

За словами Януковича, протягом трьох місяців після парламентських виборів Партія регіонів "дивилася і споглядала за процесом, коли півтори роки не могли домовитись і за три місяці не змогли домовитись".

"Тому сьогодні часу вже немає. Вже достатньо багато втрачено", - сказав Янукович, висловивши думку, що наразі потрібно терміново формувати уряд і розпочинати впровадження антикризових програм.

На запитання "Української правди", що Янукович робитиме в тому випадку, якщо президент відмовиться внести його кандидатуру до парламенту, він зазначив, що ніколи нічого не загадує.

"Я ніколи не загадую, не гадаю, я думаю, що все буде гаразд", - сказав він.

На уточнююче питання, чи впевнений він, що Ющенко погодиться, Янукович відповів: "А чого б йому не погодитись? Які в нього є підстави для того, щоб не погодитись?"

Також Янукович впевнений, що президент не зможе розпустити парламент.

"Якщо він розпустить парламент, на наступних виборах ми наберемо мінімум 60%", - зазначив він.

На запитання, чи готовий Янукович співпрацювати з "Нашою Україною", він відповів, що коаліційною угодою передбачено входження до неї як цілих фракцій, так і окремих депутатів.

"І якщо "Наша Україна" увійде в коаліцію, ці питання будуть розглянуті коаліційною угодою. Для цього ми двері і залишили відкритими", - зазначив Янукович, додавши, що головним принципом для нього є не політична приналежність людей, а їхній професійний рівень.

На запитання, як Янукович святкуватиме перемогу, він відповів: "Чисто символічно". На питання, чи вип'є він хоча б сто грамів, сказав: "Лише по п'ятдесят".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування