Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" підставила Ющенку своє плече

П'ятниця, 4 серпня 2006, 13:41

"Наша Україна" заявляє про підтримку дій президента щодо підписання універсалу національної єдності і залишається його політичною опорою.

"Наша Україна", усвідомлюючи важливість і, водночас, всю політичну складність ухваленого рішення, заявляє про свою підтримку дій президента. Ми завжди були і залишимося й надалі політичною опорою президента Ющенка", - сказано у заяві "Нашої України".

"Ми заявляємо, що сьогодні, як і завжди, докладатимемо максимум зусиль, аби політичний курс глави держави на захист національних інтересів втілювався у життя на благо України", - заявляють "нашоукраїнці".

За їхніми словами, універсал національної єдності "засвідчив, що українські політичні еліти здатні ставити загальнонаціональні інтереси вище за корпоративно-політичні".

"Одночасно цей документ став для парламентських фракцій тестом на вміння доводити ділом свою спроможність нести відповідальність за прийняті рішення", - сказано у заяві.

На думку членів "Нашої України", позиція президента "засвідчує відповідальність його як державного діяча, для якого національні інтереси держави, її конституційні основи, стабільність і добробут громадян є найвищими цінностями".

"Ми переконані, що такий крок є вкрай необхідним і своєчасним для об’єднання нації. Цей документ (універсал) є історичним актом національного примирення, утвердження демократії та консолідації української політичної нації", - заявляє "Наша Україна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування