Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Послідовник Плачкова пообіцяв зберегти "наступність"

Понеділок, 7 серпня 2006, 11:23

Віце-прем'єр з питань ПЕК Андрій Клюєв представив міністра палива й енергетики Юрія Бойка колективу міністерства.

Про це в понеділок повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Водночас Клюєв подякував за роботу екс-міністра палива й енергетики Івана Плачкова і вручив йому грамоту Кабміну "За значний особистий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України", підписаний прем'єром Віктором Януковичем.

Зі свого боку Плачков відзначив, що основна заслуга міністерства - це розробка енергетичної стратегії України до 2030 року, окремі елементи якої міністерство вже почало впроваджувати в життя.

У свою чергу Бойко сказав, що під його керівництвом міністерство буде і далі продовжувати той курс, який взяла Україна в енергетичній галузі.

"Наше міністерство буде і далі продовжувати ту позитивну динаміку, що була почата раніше", - сказав міністр, додавши, що при розгляді кадрових питань "буде збережена наступність".

Водночас Клюєв відзначив, що Україна і далі буде розвивати атомну енергетику, будівництво гідроакумуляційних станцій та інше.

При цьому він сказав, що зараз основне питання - це підготовка до зими, а також розробка бюджету на 2007 рік і внесення змін і доповнень до бюджету на 2006 рік.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: