Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для нового Кабміну "Росукренерго" не першорядне питання

Понеділок, 7 серпня 2006, 12:20

Віце-прем'єр Микола Азаров розраховує на потепління економічних відносин з Росією.

"Однозначно, тепер можна розраховувати на потепління наших відносин з Росією. Сьогодні насамперед нам доведеться розплутати ті вузли, які були штучно сплетені попередніми урядами, особливо в 2005 році", - сказав він в інтерв'ю газеті "Дело".

При цьому Азаров віддав "належне" екс-прем'єрові Юрієві Єханурову, що "він усе-таки зважений, обережний і прагматичный політик, на відміну від Юлії Тимошенко".

Реклама:

"Незважаючи на те, що дотепер жодних серйозних заходів для поліпшення відносин при ньому не було зроблено, слава Богу, що при ньому не було реального погіршення. Це його позитив", - відзначив Азаров.

За словами Азарова, новий уряд "почне з того, що розгляне всі конфліктні ситуації, що виникли з Росією за останні півтора року".

У найближчому майбутньому віце-прем'єр має намір ініціювати проведення двосторонніх зустрічей на рівні міністерств, а потім на рівні прем'єрів з конфліктних питань.

ВІДЕО ДНЯ

Говорячи про перегляд схеми постачань газу на Україну через Росукрэнерго, міністр сказав: "Давайте поки не будемо забігати вперед.

"Питання "Росукренерго", по суті, у наших двосторонніх відносинах зараз далеко не першорядний. Якщо ми вибудуємо розумну і прозору схему відносин, що буде враховувати інтереси обох сторін, звичайно, буде і ця проблема стояти, але, думаю, лише згодом", - відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування