Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін Януковича поділив Україну між собою

Вівторок, 5 вересня 2006, 09:41

Уряд закріпив центральні органи виконавчої влади за регіонами країни для взаємодії Кабінету міністрів з місцевими органами виконавчої влади й органами місцевого самоврядування.

Визначені також координатори роботи з числа віце-прем'єрів, передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на відповідне розпорядження, видане 31 серпня, яке наводить офіційний сайт уряду.

Цим документом внесені зміни в раніше прийняте розпорядження, яким розподілялися куратори за регіонами.

Зокрема, за взаємодію з Республікою Крим відповідає Мінфін, із Запорізькою областю - Антимонопольний комітет, з Івано-Франківською - Фонд держмайна, зі Львівською - Міністерство фінансів.

Відповідальною за взаємодію з Тернопільською областю призначена Державна податкова адміністрація, із Хмельницькою - Держкомрезерв, з Києвом - Міністерство економіки, із Севастополем - Госкомпідприємництва.

Координує роботу закріплених за цими регіонами відомств перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров.

За взаємодію з Вінницькою областю відповідає Госкомзем, з Донецькою - Мінвуглепром, з Житомирською - Мінприроди, із Закарпатською - МНС, з Луганською – Мінпаливенерго, з Миколаївською - Мінпромполітики, з Одеською – Мінтрансзв’язку.

Відповідальним за взаємодію з Полтавською областю визначено Мінагрополітики, з Черкаською - Держводгосп, з Рівненською - Держкомлісгосп.

Координує роботу закріплених за цими регіонами відомств віце-прем'єр Андрій Клюєв.

За взаємодію з Волинською областю відповідає Міністерство освіти і науки, із Дніпропетровською - Міністерство охорони здоров'я, з Київською - Мінпраці, з Харківською - Міністерство культури і туризму, з Херсонською – Міністерство у справах сім'ї, молоді і спорту, з Чернігівською - Пенсійний фонд.

Координує роботу закріплених за цими регіонами відомств віце-прем'єр Дмитро Табачник.

Відповідальним за взаємодію з Кіровоградською областю визначено Міністерство будівництва й архітектури, із Сумською - Держкомстат, з Чернівецькою - Головдержслужба.

Координує роботу закріплених за цими регіонами відомств віце-прем'єр, міністр будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства Володимир Рибак.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування