Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" хоче, щоб Янукович врахував всі їхні пропозиції

П'ятниця, 8 вересня 2006, 11:54

Представник "Нашої України" Анатолій Кінах заявляє, що в суботу експерти представлять робочій групі напрацювання щодо угоди по створенню коаліції.

"Під час останнього засідання робочих груп по створенню коаліції національної єдності було прийняте рішення, що сторони домовляються чітко виконувати положення Меморандуму про створення коаліції національної єдності", – сказав Кінах, слова якого наводить прес-служба Нашої України.

За його словами, зараз над змістовною частиною проекту угоди про створення коаліції національної єдності працюють експерти, які опрацьовують в першу чергу регламентну частину і розподіл сфер відповідальності.

"Наступне засідання робочої групи відбудеться 9 вересня, швидше за все об 11 годині. Робоча група у складі всіх імовірних учасників коаліції розгляне напрацьовані пропозиції експертів щодо угоди", – сказав Кінах.

"Сторони домовились врахувати в угоді про створення коаліції національної єдності положення Універсалу національної єдності", – відзначив він.

"Формування ж нової коаліції відбуватиметься без ліквідації попередньої, це дозволяють зробити вимоги Конституції і остання редакція Регламенту Верховної Ради", - додав він.

Кінах також наголосив на тому, що "Наша Україна" жорстко наполягатиме на врахуванні в угоді всіх принципових положень, зокрема стратегічного вектора європейської та євроатлантичної інтеграції, статусу державної мови, територіальної цілісності України, поглиблення земельної реформи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування