Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ ХОЧЕ ПОСТАВИТИ ЧЕРВОНИЙ КВАДРАТ НА "БЛАЗНІ" МОРОЗІ І "КЛОУНІ" ЧЕРНОВЕЦЬКОМУ

Понеділок, 2 жовтня 2006, 14:19

Блок Юлії Тимошенко висловлює обурення заявами Олександра Мороза та Леоніда Черновецького на адресу лідерів свого блоку.

"Останнім часом в українській політиці з подачі певних осіб почало наростати системне хамство, блюзнірські оцінки і ганебні випади у бік політичних опонентів", - йдеться у заяві БЮТ.

Особливу стурбованість блоку викликає те, що "основними героями характерного для підворіття словесного жанру виступають високопосадові особи України - спікер Верховної Ради Олександр Мороз та мер Києва Черновецький".

"Ці особи продемонстрували минулого тижня безкультур’я та абсолютне нехтування будь-якими нормами моралі і пристойності, розійшовшись хамськими репліками на адресу лідерів БЮТ", - йдеться у заяві.

БЮТ заявляє про свій "твердий намір захищати представників Блоку від будь-який несправедливих, необґрунтованих звинувачень і образ, - особливо від людей, які довели своє абсолютне моральне банкрутство і продажність".

"Ми розцінюємо заяви Олександра Мороза як намагання звести всіх політиків до свого морального рівня, адже саме спікер ВР здобув свою посаду обманом виборців, політичних партнерів, та перетворився на блазня української політики після того, як бартером обміняв власну совість і довіру людей на привілеї і високе крісло", - наголошує БЮТ.

Крім того, БЮТ радить меру Черновецькому, замість "безглуздих заяв, клоунади, анекдотичних ініціатив і неприхованого грабунку столиці, нарешті перейти до вирішення нагальних проблем Києва".

Також, "у зв’язку з неврівноваженістю та проблемами артикуляції пана Черновецького", БЮТ висловив співчуття апарату мерії.

Крім того БЮТ звернувся до телеканалів з пропозицією: телепрограми, у яких виступають Мороз та Черновецький, позначати червоним квадратом внизу екрану, як того вимагає українське законодавство для телепродукції, не призначеної для перегляду дітьми.

Як відомо, у п’ятницю Черновецький звинуватив у продажності Миколу Томенка, а Олександр Мороз на з'їзді СПУ неодноразово критикував Тимошенко, заявивши, що БЮТ "це скоріше туркменський шлях розвитку".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування