Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" може попросити Ющенка відкликати Луценка та Гриценка

Вівторок, 3 жовтня 2006, 21:55

В разі переходу в опозицію "Наша Україна" звернеться до президента з проханням відкликати з посад міністрів, призначених за його квотою.

"В разі переходу в опозицію, ми будемо пропонувати залишити уряд всім нашим міністрам і звернемося до президента з пропозицією, щоб він відкликав своїх міністрів", - сказав Роман Безсмертний по завершенню засідання ради партії "Наша Україна".

За його словами, причиною відставки міністрів стане те, що "Наша Україна" "не хоче бути причетною до всіх тих негараздів, що сьогодні робляться".

В той же час міністр юстиції Роман Зварич готовий піти у відставку у разі переходу "Нашої України" в опозицію.

"При прийнятті рішення про перехід в опозицію Нашої України я буду наполягати, щоб був також прийнятий окремий пункт щодо зобов’язання наших міністрів подати заяву про складання своїх повноважень", - сказав Зварич журналістам.

"Я не буду лукавити перед вами, я хочу залишитись при владі, бо я хочу доробити те, що мною було зроблено раніше", - сказав він, додавши, що в разі відставки він "знайде, чим зайнятися".

Він також зазначив, що відставка його не лякає. "Я абсолютно нормально до цього ставлюся, я вже не в тому віці, щоб воно мене лякало", - сказав Зварич.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування