Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович доручив Семенюк розпродати "закрома" Батьківщини

Середа, 4 жовтня 2006, 19:01

Кабінет міністрів для виконання плану з надходження коштів від приватизації доручив Фонду держмайна доповнити перелік господарських товариств і холдингових компаній, державні пакети акцій яких підлягають продажу у 2006 році.

Про це йдеться у відповідній постанові Кабміну від 3 жовтня 2006 року, текст якої розміщено на сайті уряду, повідомляє УНІАН.

Зокрема, в постанові зазначається, що "бюджетний розпис на виконання держбюджету на 2006 рік складено таким чином, що більша частина доходів та видатків припадає на ІV квартал; таке планування обумовлено нереалістичністю бюджетних показників".

"Згідно з оперативними даними Держказначейства, на 24 вересня доходи від приватизації держмайна становили лише 15,8% річних призначень, або на 1,8 млрд. гривень менше затвердженої суми, недоотримано понад 2,1 млрд. гривень податку на прибуток підприємств...", - додається у документі.

Виходячи з цього, уряд постановив "Фонду держмайна терміново подати Кабміну в установленому порядку узгоджений проект рішення Кабінету міністрів стосовно доповнення переліку господарських товариств і холдингових компаній, держпакети акцій яких підлягають продажу у 2006 році, з метою виконання в повному обсязі завдань з надходження коштів від приватизації до держбюджету".

Відповідно до закону "Про державний бюджет на 2006 рік" планується, що сума надходжень від приватизації в 2006 році складе 2 млрд. 100 млн. 188 тис. грн.

Фонд держмайна станом на 1 вересня 2006 року одержав від приватизації 323 млн. 388 тис. грн. (без урахування регіональних відділень).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування