Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович сподівається, що Лавринович "примерзне" до крісла на 5 років

Понеділок, 6 листопада 2006, 14:14

Прем'єр-міністр Віктор Янукович сподівається, що новий міністр юстиції Олександр Лавринович пропрацює на своїй посаді до завершення каденції парламенту нинішнього скликання.

"На жаль, так сталося, що за такий короткий період часу я вже вдруге представляю міністра юстиції, але сподіваюся, що Олександр Лавринович пропрацює до кінця каденції цього парламенту, тобто до 2011 року", - сказав прем'єр під час представлення нового міністра юстиції.

Янукович побажав успіхів усьому колективу Міністерства юстиції та висловив сподівання, що у 2011 році Міністерство юстиції підіб'є підсумки своєї роботи разом з урядом.

Окрім того, прем'єр зазначив, що йому хотілося б, "щоб Мін'юст співпрацював з парламентом в контексті розробки законопроектів".

"Мені хотілося б, щоб Мін'юст став центром впровадження в життя положень Конституції України. Це питання 2006 року і дуже хотілося б, щоб наша держава пройшла цей процес безболісно", - додав він.

У свою чергу новопризначений міністр Лавринович подякував Януковичу за довіру, а також за те, що "уряд дав можливість йому повернутися до рідного міністерства".

"Очевидно, що робота виконавчої служби дала негативні результати, тобто, є над чим працювати", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування