Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газеті заборонили критикувати Черновецького і запросили на вичитку

Понеділок, 6 листопада 2006, 15:18

На комунальні засоби масової інформації здійснюється тиск з боку Київської міськдержадміністрації.

Про це в понеділок на прес-конференції заявила виконуюча обов'язки головного редактора газети "Вечірній Київ" Людмила Воробйова.

Тиск, за словами Воробйової, здійснюється як на неї особисто, так і на газету.

В.о. головного редактора підкреслила, що з моменту призначення (близько 3 тижнів тому) їй надходили вказівки від представників Київської міськдержадміністрації з приводу подачі інформації, питань, які варто висвітити, причому з такими вказівками неодноразово дзвонили на її особистий телефон.

"Мені сказали, що ми повинні критикувати всі й усіх окрім мера... Крім того, повідомили, що краще було б, якби возили шпальти на вичитку комусь із заступників", - додала Воробйова.

Дана ситуація не влаштовує колектив "Вечірнього Києва", який хоче бути газетою міської ради і співпрацювати з радою, тобто висвітлювати різні точки зору: як опозиції, так і провладних сил, зазначила вона.

Колектив газети звернувся до депутатів Київради, а саме в Комісію з питань культури й інформаційної політики для того, щоб вони ввійшли до складу редакційної колегії і посприяли, щоб у газеті висвітлювалися різні точки зору.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування