Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз не бере участі в спекуляціях і хвалить Януковича

Середа, 8 листопада 2006, 13:16

Голова Верховної Ради Олександр Мороз позитивно оцінює результати роботи уряду Януковича за перші 100 днів.

Про це він заявив під час зустрічі з послом США в Україні Вільямом Тейлором, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Голова Верховної Ради повідомив, що у п’ятницю, 10 листопада, відбудуться заходи з нагоди 100 днів діяльності уряду.

"Ми підходимо до цієї дати із хорошими здобутками", - зазначив він.

За його словами, можна говорити, що і у бюджетному процесі, і у питанні розгляду законопроектів щодо СОТ, і у розробці системи законодавчих робіт, Верховна Рада і Кабінет міністрів працюють злагоджено і конструктивно.

"Це говорить про те, що стабільність буде гарантована. Діяльність влади стабільна і зрозуміла для людей", - заявив голова Верховної Ради.

У свою чергу посол високо оцінив роботу українського парламенту з підготовки СОТівських законопроектів, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Він висловив думку, що ухвалення цих законів стане важливим показником того, у якому напрямку реалізується програма діяльності парламентської коаліції у зовнішній політиці.

Водночас Мороз висловив сподівання, що у лютому наступного року на Раді СОТ буде прийнято позитивне рішення щодо вступу України до цієї впливової організації.

Мороз також повідомив, що наступного тижня Верховна Рада розгляне 13 законопроектів щодо СОТ, із них 3 - у другому читанні, відповідно 10 – у першому читанні. Він висловив сподівання, що до кінця листопада всі відповідні закони будуть ухвалені в цілому.

На прохання пана посла, Мороз також проаналізував поточну політичну ситуацію в Україні.

У цьому контексті Мороз зазначив, що всі існуючі конфлікти, зокрема, навколо процедури контрасигнації та іншого, є штучними. "Верховна Рада і її Апарат не беруть участі в цих спекуляціях", - зазначив він.

Говорячи про можливість розширення коаліції, Голова Верховної Ради зазначив, що це питання треба адресувати, в першу чергу,"Нашій Україні".

При цьому він висловив сподівання, що "триста голосів за реалізацію політичної реформи у частині місцевого самоврядування буде забезпечено", аби наблизитись до європейської моделі управління.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: