Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко "забив" за собою підлеглих Цушка, Тарасюка і Гриценка

Понеділок, 4 грудня 2006, 16:17

Президент Віктор Ющенко підписав указ про погодження з ним кандидатур для призначення на посади керівників військових формувань, правоохоронних органів та органів дипломатичної служби.

Про це йдеться в указі президента від 4 грудня, що оприлюднений на сайті глави держави.

До переліку посад включені перший заступник, заступник міністра внутрішніх справ, начальник структурного підрозділу МВС, начальник головного управління МВС у Криму та його перші заступники.

Реклама:

Також серед включених посад начальник головного управління, управління МВС в області, в Києві, в Севастополі, його перші заступники, ректор вищого навчального закладу МВС, перший заступник, заступник командувача внутрішніх військ МВС, начальник управління територіального командування та командир бригади внутрішніх військ МВС.

В указі зазначено посади першого заступника, заступника міністра закордонних справ, керівник структурного підрозділу МЗС, радник-посланник та радник дипломатичного представництва України в іноземній державі, при міжнародній організації.

Також серед перелічених посад перший заступник, заступник міністра оборони, керівник структурного підрозділу МО, перший заступник, заступник начальника генштабу Збройних Сил України, начальник структурного підрозділу генштабу і заступник начальника головного управління розвідки Міноборони.

ВІДЕО ДНЯ

У переліку посад зазначаються начальник структурного підрозділу головного управління розвідки, заступник командувача виду ЗСУ, заступник командувача військ оперативного командування, начальник територіального управління ЗСУ, командир і заступник командира корпусу.

Також називаються посади начальника Нацакадемії оборони України, іншого вищого військового навчального закладу ЗСУ, аташе з питань оборони, військовий, військово-повітряний, військово-морський аташе та представник Міноборони у представництві України при міжнародній організації.

Затвердження президента вимагають кандидатури на посади голів держслужб спецзв'язку та захисту інформації, експортного контролю, їх заступники і перші заступники; керівник структурного підрозділу адміністрації державної прикордонної служби, начальник регіонального управління державної прикордонної служби і ректор Нацакадемії державної прикордонної служби ім. Б.Хмельницького.

В указі згадуються начальник або директор департаменту центрального управління СБУ, начальник ГУ, управління ЦУ СБУ, заступник ректора Нацакадемії СБУ, керівник структурного підрозділу Служби зовнішньої розвідки, керівник територіального підрозділу СЗР та офіцер безпеки в закордонній дипломатичній установі України.

Контроль за виконанням указу покладено на главу секретаріату президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування