Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл натякнув, що Тарасюку слід відправитись на Фрунзе, 103

Середа, 6 грудня 2006, 11:36

Партія регіонів збирається оскаржити рішення Шевченківського райсуду щодо призупинення дії постанови Верховної Ради про звільнення Бориса Тарасюка з посади міністра закордонних справ.

Про це в кулуарах Верховної Ради заявив член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл.

За його словами, ті дії, до яких вдався Тарасюк - "це звичайна рейдерська схема".

"За допомогою неадекватного судді, який за винагороду зробить що завгодно і ухвалить завідомо неправове рішення відбулося повне безглуздя, коли суддя районного суду собою підмінив весь Конституційний Суд", - додав депутат.

На думку Чорновола, цей випадок остаточно перекреслить політичну кар'єру Тарасюка.

Коментуючи те, що Тарасюка не пустили на засідання уряду, Чорновіл зазначив: "У будинок на Грушевського може прийти будь-яка людина і сказати, наприклад: "Я Наполеон Бонапарт або імператор Гай Юлій Цезар, а тому мені належить бути на засіданні Кабміну".

"Але таким людям, зазвичай, дають конкретну адресу, куди звернутися, це Фрунзе, 103", - додав депутат.

Чорновіл заявив, що парламент не розуміє логіки виходу указу президента щодо доручення Тарасюку продовжувати роботу на посаді міністра: "Президент мав би зробити відповідне подання на нового міністра закордонних справ".

"Натомість виходить указ з дивним формулюванням, що президент визнає Тарасюка міністром, і доручає міністру виконувати обов'язки міністра. Ми цього не розуміємо", - додав депутат.

У свою чергу лідер фракції Компартії Петро Симоненко вважає, що президент зараз "займається провокаціями". "Він (президент) фактично рішенням (указом) освятив те, що у нього в секретаріаті створено тіньовий Кабмін, який зараз перебирає на себе функції діючого уряду".

На думку Симоненка, це свідчить про те, що "корупційна частина олігархів, які фінансували Віктора Ющенка, намагаються відновити свої повноваження".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: