Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьовій вже набридло "сідати на шпагат без підготовки"

Четвер, 7 грудня 2006, 14:31

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова закликає весь український політикум припинити протистояння по лінії президент-прем'єр.

"Мені б дуже хотілося, щоб усі інститути влади і весь політикум продемонстрували, що необхідно покласти край війні, яка розгортається з кожним днем все більше і більше і виходить на рівень протистояння по лінії президент-прем'єр", - сказала вона на прес-конференції.

На думку Богатирьової, дане протистояння стало наслідком політреформи і "першою інституційною реакцією на облом одноосібної влади, що була в Кучми". "І перша реакція виявилася у зіткненні", - додала депутат.

При цьому, на думку лідера фракції, скасування політреформи зробило б нелегітимними всі інститути влади, як президентський, так і парламентський та урядовий.

Коментуючи ситуацію щодо дискусії з приводу скасування чи не скасування політреформи, Богатирьова висловила думку, що ця дискусія має розгортатися всередині країни без впливу зовнішніх чинників, оскільки "не можна без кінця сідати на шпагат без підготовки".

Головним позитивом у ситуації з переділом повноважень після введення політреформи лідер фракції "Регіонів" називає початок діалогу і пошуку компромісу між інститутами президента та прем'єра.

"Два політичні інститути, очолювані президентом і прем'єром, повинні сідати і домовлятися. Компроміс – це завжди добре", - заявила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування