Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У бійці депутатів Черновецького розбиратиметься суд

П'ятниця, 8 грудня 2006, 13:47

Фракція "Наша Україна" у Київраді має намір подати позов до суду за фактом побиття депутатів під час засідання у четвер.

Про це заявив лідер фракції "Наша Україна" Дмитро Андрієвський, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"У четвер до сесійної зали увірвалися невідомі кремезні чоловіки з депутатськими значками. Вони вчинили бійку, травмувавши депутата Віктора Наумка, який зараз знаходиться в лікарні у важкому стані", - зазначив депутат.

"Фізичні ушкодження на вчорашній сесії отримав і депутат Олександр Бригінець. За фактом побиття депутатів ми будемо подавати до суду", - додав він.

Андрієвський переконаний, що "мер та його команда повинні відповісти за провокації": "Такого бандитизму, безладу і беззаконня не було за всі роки існування Київради".

За словами лідера фракції, "погрози фізичної розправи, які лунали на адресу депутатів "Демократичного Києва" - нецивілізовані та антизаконні дії, що мають відверто кримінальний характер".

"Взагалі виникає серйозне питання – наскільки мер Леонід Черновецький відповідає займаній посаді? Наскільки його дії та висловлювання сприяють знаходженню компромісу – або навпаки загострюють і без того складну ситуацію?", - запитує депутат.

Він переконаний, що "заяви мера щодо скасування ним депутатської недоторканості для депутатів Верховної Ради, які знаходяться у приміщенні КМДА, прямі образи депутатів, абсолютне небажання дослуховуватися до протилежної точки зору та виважених аргументів провокують напруження у сесійній залі та заважають нормальній роботі Київради".

"На сьогодні головне питання, яке ми ставили кілька днів тому на прес-конференції: чи здатна ця рада взагалі захищати киян, має чітку відповідь – ні", - резюмував Андрієвський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування