Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не вважає зміни в партії переслідуванням

П'ятниця, 8 грудня 2006, 13:51

Президент Віктор Ющенко наголошує, що кадрові зміни в НСНУ не є результатом переслідування і негативної оцінки діяльності когось з партії.

Про це Ющенко заявив в інтерв’ю журналістам. повідомляє УНІАН.

Ющенко підкреслив, що хоче максимально відкрито говорити про вчорашнє засідання Ради партії.

"Логіка вчорашніх рішень була продиктована одним – треба знайти механізм відмови від негативу, який був в останні місяці, останній рік в діяльності політичних сил", - сказав він.

На думку президента, це можливо зробити за рахунок формування нових ідей, які можна викласти в програмі партії, а також приходу в НСНУ нових людей, які можуть реалізувати ці ідеї.

Вчорашнє засідання Ради партії якраз і було присвячено формуванню механізму, який би "відкрив двері для нових цікавих політиків у партію "Наша Україна", - зазначив Ющенко, додавши, що кадрові зміни в партії - це не переслідування і не негативна оцінка діяльності когось з НСНУ.

"Це не політика персонально проти когось, ми говоримо про колективний проект, який потребує нової енергії. А нову енергію можуть дати нові гравці, і вчорашня зміна була проведена виключно в одному контексті – ключові рішення про кадрові призначення в партії повинен приймати з’їзд", - підкреслив Ющенко.

Він зазначив, що Балога до середини березня має організувати проведення регіональних конференцій партій, за підсумками цих конференцій визначити основні пропозиції щодо призначення керівника партії на загальному з’їзді, а також щодо формування керівних органів партії.

"Ми запропонували для людей самий простий і зрозумілий шлях – давайте керівника партії будемо обирати не таємно, не в кулуарах, хай ці вибори будуть публічні, на з’їзді. І Віктор Іванович Балога буде працювати на цій посаді до з’їзду", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування