Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ уже не вірять в розпуск парламенту

Вівторок, 2 січня 2007, 15:01

Народний депутат, член фракції БЮТ Микола Томенко вважає, що розпуск парламенту і відставка уряду найближчим часом є малоймовірними.

Не виключаючи такої можливості, представник БЮТ поки що не бачить системних об’єктивних передумов для такого рішення, повідомляє УНІАН.

"Складність полягає в тому, що на сьогодні ні Ющенко, ні Янукович, ні Мороз не зацікавлені в цьому. Ключових гравців в антикризовій коаліції влаштовує нинішня ситуація. Ющенка нинішня ситуація не влаштовує, але у нього немає гарантій, що його команда на дострокових виборах отримає більше місць у парламенті, ніж має зараз", - сказав Томенко.

Депутат вважає, що для президента важливіше домовитися із антикризовою коаліцією, ніж ризикнути і піти на дострокові вибори.

"Позиції одного Блоку Тимошенко і ряду позапарламентських партій недостатньо, щоб змінити цю ситуацію", - наголосив депутат. Тому розпуск парламенту є маловірогідним.

Невисокою називає Томенко й вірогідність скасування політичної реформи. Він переконаний, що Конституційний суд ухвалить таке рішення щодо змін до Конституції, яке буде не на користь жодній зі сторін – наприклад, висловиться за скасування окремих положень, але радикального рішення не буде.

Взагалі, прогнозує Томенко, 2007 рік буде роком перманентного політичного конфлікту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування