Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича думають, що Ющенко під Новий рік їх похвалив

Вівторок, 9 січня 2007, 11:08

Партія регіонів заявляє, що президент Віктор Ющенко визнав успіхи в роботі антикризової коаліції та уряду Віктора Януковича.

Зокрема, як сказано у заяві Партії регіонів, Ющенко наголосив на успіхах уряду у новорічному вітальному слові.

"Дослівно: "Є відчуття реальної свободи і доконаний факт економічного поступу. Українська економіка демонструє одні з найвищих у Європі темпи зростання. На 20% збільшились доходи людей". Фракція Партії регіонів позитивно оцінює слова високого визнання з боку президента", - сказано у повідомленні.

Фракція Партії регіонів також переконана у подальшій "плідній та ефективній співпраці в рамках антикризової коаліції з урядом та президентом".

"Адже тільки здолавши розбіжності та об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати історичні виклики та використати всі можливості задля покращення життя українського народу і забезпечення процвітання нашої Вітчизни", - сказано у заяві .

Крім того, Партія регіонів заявляє, що уряд Януковича виконав антикризову програму 2006 року, попри "благі наміри" помаранчевого керування", які "торували пряму дорогу до пекла для всього українського народу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування