Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Антикризова коаліція не допустить жодних виборів, запевняє Азаров

Понеділок, 5 лютого 2007, 10:28

Антикризова коаліція контролює ситуацію в Україні і не допустить проведення дострокових виборів, запевняє перший віце-прем'єр Азаров.

Так він заявив в інтерв'ю "Время новостей", коментуючи вступ у силу закону про Кабмін.

"Ми не перерозподіляємо вагу, а узаконюємо стабільну, працездатну систему влади. Уперше за роки незалежності в державі з'явився закон, де чітко по Конституції прописані механізми реалізації повноважень уряду і відповідальність виконавчої влади", - запевнив він.

За словами Азарова, у президента Ющенка залишаються "незмінними всі конституційні важелі управління: він підписує документи про призначення і звільнення посадових осіб виконавчої влади, ухвалює рішення по кандидатурах глав МЗС, Міноборони, Служби безпеки, генпрокурора".

"Розмови про перетворення президента України в "британську королеву" - це спекуляції", - додав віце-прем'єр.

Азаров запевнив російських журналістів, що закон про Кабінет міністрів, "принципово необхідний для ефективної системи влади" і "відповідає конституції".

"Це прекрасно розуміє КС і в силу цього не може винести жодних інших рішень, хоча в когось і є певні ілюзії. І ніяких дострокових парламентських виборів не буде, про це можуть мріяти лише політичні невдахи. Антикризова коаліція й уряд контролюють ситуацію", - запевнив Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування