Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ ВСЕ ОДНО ПІДВИЩИТЬ ТАРИФИ ЧЕРЕЗ ТРИ МІСЯЦІ?

Четвер, 8 лютого 2007, 12:10

Мер Києва Леонід Черновецький вирішив поступитися депутатам у питанні тарифів, але продовжить свою комунальну реформу через три місяці.

Про це він заявив на сесії Київради в четвер, яка вирішила знизити тарифи на 1,9%.

За його словами, він сподівався на підтримку депутатів, коли узяв на себе відповідальність за підвищення тарифів у 3,5 рази.

"Я зробив для себе великий висновок, що політика є політика, і вірити можна тільки тому, хто цієї віри гідний. Спочатку ми домовилися, що тарифи підвищувалися в тій пропорції, яку запропонувала київська адміністрація", - нагадав Черновецький.

Але тут, за його словами, депутати виступили проти.

"Спочатку ми пам'ятаємо тарифи пропонувалися "нуль", тут були бійки, кусання мене за палець, потім уже почалися зрушення, і депутати стали розбиратися в ситуації", - додав мер.

Він також нагадав, що депутати хотіли скасувати тарифи через суди, потім через економічні обґрунтування, але їм це не вдалося.

"Моя ідея полягала лише в тому, щоб багаті платили більше, а бідні - менше. І, на великий жаль, те що сьогодні буде відбуватися, воно відсуне реформу. Але через три місяці я запропоную її заново", - попередив депутатів Черновецький.

"Я погодився на це рішення (про зменшення тарифів), тому що ніхто зі мною сьогодні не б'ється, ніхто не ображає. Ви знімаєте з мене відповідальність за те, що тарифи в Києві підвищені", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування