Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У вівторок у Раді кидатимуться димовими шашками?

Понеділок, 2 квітня 2007, 14:03

Керівництво Верховної Ради має інформацію про заплановані провокації у стінах парламенту під час засідання у вівторок.

Про це на брифінгу сказав перший віце-спікер Адам Мартинюк.

У зв’язку з цим, за його словами, у вівторок охорона обмежить доступ до будівлі парламенту, зокрема, для помічників депутатів, "бо відомо, що дехто хоче принести димові шашки".

Водночас Мартинюк застеріг тих, хто готує провокації, від їх проведення. "Це буде важко зробити, бо приміщення Верховної Ради добре охороняється", - сказав він.

На запитання, чому навколо Верховної Ради розбито стільки наметів прихильників коаліції, він сказав, що наметове містечко також є спробою завадити ймовірному силовому захопленню будівлі парламенту.

"Ми знаємо, що у когось чешуться руки захопити Верховну Раду, бо електрощитової вже не вистачає. Тому це (наметове містечко) реакція на те, що хтось хоче заблокувати роботу ВР", - пояснив Мартинюк.

На питання, чому коаліція звозить стільки людей до Києва, віце-спікер зазначив: "Спитайте, чому тут знаходяться люди з протилежної сторони?".

"Президент хоче побачити підтримку його ідей – це розпуск парламенту. Коаліція вирішила показати президенту підтримку іншої частини народу, тому що він є президент всієї держави, а не тільки "Нашої України" і нехай президент подивиться, що одні хочуть одного, а друга частина народу хоче іншого", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування