Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОПОЗИЦІЯ СТАВИТЬ СЦЕНУ НА МАЙДАНІ І ВЖЕ ПОДІЛИЛА ПОСАДИ

Понеділок, 2 квітня 2007, 23:54

Лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко обіцяє, що від вівторка на Майдані знову стоятиме сцена помаранчевої революції.

"З завтрашнього дня на цьому місці буде встановлена сцена Майдану, яка буде дамокловим мечем над усіма тими, хто спробує зірвати демократичний виборчий процес і далі чіплятися своїми старими кігтями за насиджені крісла у Верховній Раді", - сказав Луценко під час брифінгу на Майдані.

Він наголосив, що за рік після виборів "жоден з тих політиків, які зараз проводять своє екстрене засідання по своєму порятунку, не зробив нічого з того, що обіцяв людям".

"Брехню, підкуп і зраду можна зупинити одним – демократичними виборами, в яких ми маємо брати участь разом і ми свято віримо в нашу спільну перемогу", - сказав Луценко.

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко наголосила, що опозиційні сили "повністю узгодили, яким форматом йдуть на вибори".

"Ми будемо діяти як одна команда", - сказала вона, не уточнивши, чи формуватимуть вони спільний список на вибори.

Крім того, за її словами, опозиційні сили вже підписали "всі необхідні коаліційні угоди", які в тому числі регламентують їхню діяльність після перемоги на виборах.

"Нам більше не потрібно буде жодної години, щоб підписувати будь-які угоди. У нас все готово", - сказала Тимошенко.

Водночас Тимошенко запевнила, що опозиційні сили підуть на вибори двома демократичними колонами, так, як це було у 2002 році.

"У системі повної політичної координації і не поборювання демократичні сили ці вибори виграють", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування