Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радить Януковичу не втрачати час на істерики

Вівторок, 3 квітня 2007, 15:15

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко запевняє, що демократичні сили підкоряться будь-якому рішенню Конституційного Суду щодо указу про розпуск парламенту.

Про це вона заявила на прес-конференції у вівторок.

Водночас Тимошенко нагадала, що рішення в КС ухвалюються доволі довго і закликала політиків готуватися до виборів.

"Якщо народиться рішення КС, значить будемо підпорядковуватися. Якщо не народиться – указ президента ніхто скасувати не може і ніхто не може зупинити його виконання", - заявила лідер БЮТ.

"Маючи великий досвід проведення виборчих кампаній, я застерігаю Партію регіонів, яка має шанси взяти невеличкий відсоток на виборах – чим більше вони сидять у ВР, замість того, щоб займатися агітацією і формуванням штабів, тим менше в них шансів взяти хоча б ці маленькі відсотки", - зазначила Тимошенко.

"Я хотіла, щоб вони не повторювали традиції Івано-Франківська, коли вони будуть падати від виборів, як від яйця. Не потрібно боятися!", - наголосила вона.

Водночас Тимошенко висловила думку, що СПУ і КПУ в парламенті не буде.

"І те, що сьогодні купка злочинців, не підпорядковується і намагається внести нестабільність в країну, я думаю, це тимчасова абсолютно ситуація і, я думаю, що і в Україні, і за її межами щонайкращий варіант дотримуватися цього указу, і спокійно без ажіотажу, істерики і колотнечі треба йти на дострокові вибори і підтвердити свої мандати", - заявила лідер БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування