Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький відсудив у Бродського 1 тисячу гривень

Вівторок, 3 квітня 2007, 17:38

Мер Києва Леонід Черновецький виграв суд у Михайла Бродського про захист честі і гідності, спростування недостовірної інформації і відшкодування морального збитку.

Відповідне рішення у вівторок прийняв Києво-Святошинський суд Київської області, повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

Рішенням суду визнані такими, що не відповідають дійсності, ганьблять честь і гідність Черновецкого, відомості, оприлюднені 8 лютого 2007 року на пленарному засіданні сесії Київської міськради Бродським, повідомляє прес-служба КМДА.

У відомостях, зокрема, відзначено: "Дійсно ви провели 99 аукціонів, дійсно Омельченко провів 11, але Омельченко вкрав у Києві за 10 років 1000 ділянок землі на вартість мільярд, а ви вкрали за півроку, що ви працюєте мером, і крадете тут землі вже на кілька мільярдів".

Бродський зобов'язаний спростувати дану інформацію на найближчому пленарному засіданні Київради протягом місяця з моменту набуття законної сили рішення суду і відшкодувати 1 тис. грн. морального збитку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування