Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На перевиборах Янукович буде лідером, а Луценко балансуватиме на межі

Вівторок, 3 квітня 2007, 19:15

На дострокових виборах до парламенту 33,5% українців, які мають намір взяти участь у голосуванні, збираються підтримати Партію регіонів.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології та соцслужбою Українського центру економічних і політичних досліджень ім. Олександра Разумкова.

За БЮТ готові проголосувати 24,9% респондентів, за блок "Наша Україна" – 9,6%, за КПУ − 5,0%, за Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" − 2,5%, за громадський рух "Народна самооборона" − 2,3%, за Соцпартію − 2,1%, за "Народний блок Литвина" − 2,0%.

Згідно з наведеними результатами можна стверджувати, що у випадку проведення найближчим часом позачергових парламентських виборів лише Партія регіонів, БЮТ, "Наша Україна" та КПУ впевнено долають 3%-вий виборчий бар'єр, зазначається у прес-релізі.

Такі політичні сили, як Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція", "Народна самооборона", Соцпартія і "Народний блок Литвина" зберігають шанс його подолати, якщо їх рейтинг хоча б незначною мірою зросте в ході передвиборчої кампанії.

Значною мірою, від того, які саме з політичних сил, які перебувають на межі виборчого бар'єру, зможуть його подолати, і залежатиме перевага в обраному парламенті сил, які на сьогодні входять до правлячої коаліції, або ж тих, які входять до опозиції, додається у повідомленні.

Опитування проводилося з 27 лютого по 16 березня 2007 року в 954 населених пунктах. Було опитано 11114 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка вибірки не перевищує 1%.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування