Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович доручив своїм міністрам контролювати губернаторів

Середа, 4 квітня 2007, 12:44

Прем'єр Віктор Янукович дав доручення віце-прем`єру Володимиру Рибаку і міністру Володимиру Яцубі прослідкувати, щоб губернатори виконували свою роботу.

Згідно з дорученням, Рибак і Яцуба мають провести відповідну роботу, "аби керівники регіонів займалися своїми справами", повідомляє УНІАН.

"Коли буде ухвалене рішення КС, і виконавча влада ухвалить рішення з приводу підготовки до виборів, тоді у них будуть свої обов`язки. Зараз, якщо хтось хоче займатися виборами, нехай пишуть заяви про відпустку і займаються виборами", - сказав Янукович.

Він також зазначив, що наради голів обласних державних адміністрацій з президентом Віктором Ющенко не йдуть на користь регіонам.

"Те, що зараз робить секретаріат президента, - це деструктивні дії", - сказав Янукович, відзначивши, що найближчим часом не потрібно відривати керівників областей від роботи.

Як повідомлялося, у вівторок заступник глави секретаріату президента Віктор Бондар після зустрічі з президентом Віктором Ющенком з губернаторами заявив, що губернатори починають підготовку до позачергових парламентських виборів, зокрема роботу з формування виборчих комісій.

Перед зустріччю голови обласних державних адміністрацій підписали спільну заяву про підтримку дій президента.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування