Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка хочуть посадити. Разом з Давидовичем

Середа, 4 квітня 2007, 19:39

Лідер Компартії вважає, що президента слід притягнути до кримінальної відповідальності за ухвалений ним указ про розпуск.

Про це він заявив в ефірі каналу НТН.

"Я думаю, спочатку слід буде притягти до відповідальності президента. І у зв’язку з тим, що (на позачергових виборах) мільярди коштів будуть витрачені, це буде поглиблення протистояння. Тому спочатку слід розглянути притягнення його до відповідальності", - заявив Симоненко.

Він також повідомив, що депутати звернулись до генпрокурора з приводу притягнення до кримінальної відповідальності голови ЦВК Ярослава Давидовича за рішення про початок виборчої кампанії.

Водночас Симоненко схвалив таку форму висловлення ставлення до указу президента як страйки.

Коментуючи те, що Рада планує в четвер заслухати силовиків, Симоненко висловив думку, що на зустріч не прийде міністр оборони.

"Після того як на Кабміні він висловив підтримку рішенню президента, тоді як президент є джерелом конфлікту, ухвалення неконституційного указу. А він заявив, що виконуватиме лише укази президента", - зазначив він.

"Він вивів себе з конституційного поля. Які накази він може віддати армії? Зрозуміло, що такого ж порядку", - додав лідер КПУ.

За словами Симоненка, достатньо, якщо на цю зустріч прийдуть міністр внутрішніх справ та генпрокурор, оскільки "саме вони забезпечують зараз порядок в державі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування