Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк заспокоїв американських бізнесменів

Вівторок, 1 травня 2007, 15:19

Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк запевнив американських бізнесменів, що внутрішня ситуація в Україні не вплине на проведення стратегічних реформ.

Як повідомив УНІАН речник міністерства закордонних справ України Андрій Дещиця, під час візиту до США Яценюк виступив перед членами Українсько-американської бізнесової ради.

У ході виступу глава зовнішньополітичного відомства наголосив на тому, що одним з головних зовнішньополітичних пріоритетів нашої держави є вступ до Світової організації торгівлі та проведення в цьому контексті всіх необхідних змін в законодавстві та у всіх секторах національної економіки.

Яценюк підкреслив відкритість позиції України у питаннях подальшого посилення двосторонніх комерційних відносин та наголосив на важливості конструктивної співпраці з бізнесовими та фінансовими колами США, що є найкращім зразком глобального економічного розвитку.

Крім того, міністр зустрівся з членами Комітету США-ЄС з питань України. У ході бесіди сторони обговорили актуальні питання європейської та регіональної безпеки, євроатлантичного співробітництва, а також шляхи співпраці між Україною та США в рамках реалізації європейських та євроатлантичних цілей нашої держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: