Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти хотіли покаятися, та Мороз не дав

Четвер, 3 травня 2007, 13:03

Народний депутат від СПУ Іван Бокий покаявся від імені Соцпартії перед народом за те, що на президентських виборах 2004 року вона підтримала Віктора Ющенка.

„Ми, соціалісти, каємось перед народом України, що свого часу підтримали Ющенка на виборах президента. Він зрадив нас, але він зрадив і вас”, - заявив Бокий з трибуни Верховної Ради у четвер.

За його словами, соціалісти підтримали Ющенка, але не підтримали його політичної сили. „Ми помаранчевими ніколи не були”, - підкреслив депутат.

„Звільнення суддів Конституційного суду фактично свідчить, що він (президент) пішов на повномасштабний державний переворот”, - заявив Бокий.

Водночас голова Соцпартії, спікер Олександр Мороз, коментуючи виступ Бокого, зазначив, що „Іван Сидорович трошки був не повний у поясненні позиції соціалістів”.

За словами Мороза, підтримка Ющенка на виборах президента була зумовлена необхідністю прийняття змін до Конституції, а також недопущення виборів Леоніда Кучми на третій термін президентства.

„Інший варіант - ми підтримували Віктора Андрійовича, тому що вибрали б на третій строк попереднього президента. Всі добре знають, особливо в Партії регіонів, як розроблялася схема виходу на нові вибори на третій термін”, - пояснив Мороз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування