Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко дав шанс пізнати правду, а Черновецький хвалився золотом

Субота, 2 червня 2007, 18:30

Президент Віктор Ющенко взяв участь у богослужінні з нагоди освячення хреста та місця закладення першого каменя під будівництво кафедрального собору Воскресіння Христового.

Участь у службі, яку провів митрополит Володимир (Сабодан) також взяли прем’єр-міністр Віктор Янукович та Київський міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба президента.

"Ще на одну Божу обитель в Україні стає більше – а це означає: ще з’являється новий додатковий шанс для тисяч людей познати правду, духовність і стати сильнішими та добрішими на цьому світі", - зазначив Ющенко.

"Я переконаний, що для кожного з нас буде честю долучитися до цієї знакової події в житті української православної церкви", – додав він.

Водночас Черновецький повідомив, що подарував 7 кілограмів сусального золота для розпису бань кафедрального собору.

"Під час візиту до Москви, я особисто обіцяв митрополиту Алексію, що в Києві з’явиться кафедральний собор. І я свою обіцянку виконав", - наголосив мер.

"Я переконаний, що сьогоднішній день увійде в історію як славне продовження розвитку духовності та християнства", - цитує Черновецького прес-служба Київдержадміністрації.

Кафедральний собор Воскресіння Христового буде побудований в одному зі скверів Голосіївського району Києва.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування